Trupul polonezului care a atacat soferii romani cu un cutit, a fost ridicat de la morga, de catre tatal sau

14-03-2014 16:20


injunghiati, autocar

Trupul polonezului de 30 de ani care a atacat duminica trecuta cu un cutit trei soferi ai unui autocar, pe ruta Amsterdam-Bucuresti, apoi s-a sinucis, a fost ridicat de la morga din Deva, de catre tatal sau.

 

 Politistii asteapta rezultatele analizelor trimise la Institutul de Medicina Legala din Timisoara, in urma carora se va stabili daca tanarul a consumat droguri inainte de atac

Tatal barbatului care are dubla cetatenie, atat poloneza cat si bulgara, a venit la Deva si a identificat cadavrul. Trupul tanarului a fost dus deja la Ruse, in Bulgaria, acolo unde este stabilita familia lui.

Incidentul s-a produs la granita dintre judetele Timis si Hunedoara, iar anchetatorii inca nu au stabilit ce l-a facut pe barbat sa recurga la un asemenea gest. Din fericire, cei trei soferi romani, care au fost atacati de cetateanul polonez, nu au avut rani care sa le puna viata in pericol. Dupa atac, barbatul care a incercat sa scape cu fuga, s-a vazut incoltit, si s-a sinucis. Anchetatorii banuiesc ca tanarul se afla sub influenta stupefiantelor, atunci cand i-a atacat pe soferii romani.
 

Sursa: Pro TV

Tags: polonez, morga, deva,

VIDEO PROTVPLUS.RO