Sofer ramas captiv in masina dupa ce a pierdut controlul volanului si a ajuns intr-o rapa

04-02-2013 09:48


S-au rasturnat cu masina

 Un sofer de 27 de ani din Hunedoara a zburat aseara cu masina de pe sosea si a ajuns intr-o rapa. Tanarul n-a mai reusit sa controleze autoturismul intr-o curba si a derapat.

 Soferul era singur in masina si se indrepta spre Hunedoara. Intr-o curba la dreapta, autoturismul a iesit de pe sosea si a plonjat intr-o rapa, foarte aproape de raul Mures.

Echipajele de salvare sosite la fata locului, l-au gasit blocat in vehicul. Mai bine de 20 de minute, cei de la descarceare s-au chinuit sa il elibereze. Interventia a fost extrem de dificla, din cauza terenului accidentat. "Interventia a fost grea, deoarece autoturismul era pe o panta foarte abrupta si victima ranita", a declarat Marius Silaghi, plutonier adjutant ISU Deva.

Tanarul a fost apoi transportat la Spitalul Judetean din Deva. "Tanarul accidentat este stabil hemodinamic, politraumatizat si in curs de investigatii, la radiologie", a spus
Anica Stoica, medic primar al Spitalului Judetean din Deva.

Intre timp, politistii au facut masuratori in zona unde s-a petrecut accidentul. "Intr-o succesiune de curbe, ultima fiind la dreapta, masina s-a rasturnat, iesind in afara carosabilului, langa raul Mures. Drumul este umed, cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza lapovitei si a ploii", a declarat Neagu Voicu, agent sef principal al Serviciului de Politie Rutiera Hunedoara.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO