(P) Ordinul Cavalerilor Vinului European a constituit Legatul Deva la Castelul Lupilor din Hunedoara

Ultima actualizare: 18-07-2013 06:59

 In cadrul unei ceremonii la care au participat invitati din Romania, Austria si Ungaria, au fost numiti noii membrii ai casei celui de-al saselea legat din Romania.

 Ceremonia a inceput la Deva cu defilarea cavalerilor vinului din tara si strainatate si apoi, in cadrul retrans, a avut loc numirea noilor membrii. Castelul Lupilor din Chimindia, judetul Hunedoara, a fost desemnat casa celui de-al saselea legat din Romania, distinctie certificata si prin montarea placutei Ordinului Cavalerilor Vinului European pe fatada castelului.

Ordinului Cavalerilor Vinului European – este o organizatie internationala de drept privat, prezenta in 27 de tari, care numara peste 5000 de membri, personalitati ale vietii culturale, economice si sociale europene.

La nivel national, Ordinul este organizat in consulate, legate si scaune cavaleresti.

Pastrand traditia ordinelor cavaleresti medievale, Fratia respecta principiile de baza ale cavalerismului: Cinstea, Onoarea, Demnitatea si Morala Crestina!
Persoanele din randul cavalerilor, de statut egal, legate printr-un juramant –– slujesc prin marturisirea lor de aderenta la cavalerie, prin atributii concrete si activitati in domeniul privat si profesional, la realizarea telurilor nobile ale ordinului.

Turistii se pot bucura de un peisaj de poveste la Castelul Lupilor din Chimindia si pot degusta vinuri alese din crama proprie. Camerele hotelului ii vor purta pe vizitatori in trecut, istoria romanilor si cultura tarilor exotice fiind reprezentate in imagini. Vizitatorii pot degusta preparate pregatite de maestri bucatari la restaurantul si terasa din incinta castelului.

Rezervari se pot face la numarul de telefon 0725432226.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO