Momente de spaima pentru o mama si copiii ei care calatoreau cu trenul. Ce s-a intamplat

05-07-2013 12:24


  O femeie si copiii ei au trecut prin momente de spaima teribila, azi-noapte, in trenul InterRegio Timisoara Nord - Beclean.

In apropiere de Deva, portiunea de sus a ferestrei din compartimentul in care se aflau s-a desprins si a cazut peste cei doi copii ai ei, in varsta de 11 respectiv 12 ani.

Baiatul, care s-a ales cu capul spart, iar fata, care e diagnosticata cu o boala la inima si urma sa fie operata saptamana viitoare, au tras o spaima cumplita.

Femeia a anuntat seful de tren care a chemat imediat ambulanta iar copiii au fost preluati in statia cea mai apropaiata care, din fericire, era gara din Deva. Apoi, au fost dusi la spitalul din oras.

Copiii au fost supusi unor investigatii si, spun medicii, se afla in afara oricarui pericol. Insa, pentru fata, care sufera de o boala de inima, este posibil ca acest incident sa ramana cu urmari. Ea urmeaza sa fie supusa saptamana viitoare, la Cluj, unei interventii chirurgicale dificile.

Femeia povesteste ca era pe culoarul vagonului de tren si vorbea la telefon, iar copiii dormeau in compartiment, in momentul in care a cazut geamul.

Dupa ce au fost la spital, in aceasta dimineata, cei trei s-au intors in gara din Deva si acolo au asteptat cateva ore un alt tren spre localitatea de langa Brasov, unde trebuiau sa ajunga. Nici un reprezentant al CFR nu le-a oferit vreun ajutor. Femeia a depus plangere la politie si vrea sa dea in judecata CFR daca in urma sesizarii ei nu se va rezolva nimic.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO