FOTO. Un autocar plin cu pasageri s-a rasturnat in sant, pe DN7. Doua persoane au fost ranite usor

Ultima actualizare: 19-10-2013 07:02
autocar in sant

 Un autocar in care se aflau 23 de persoane si care circula pe ruta Constanta – Belgia, s-a rasturnat in sant, doua persoane fiind ranite usor in urma acestui incident.

 Totul s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, pe DN7, intre Orastie si Deva.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, inspector principal Bogdan Nitu, un autocar care circula de la Constanta spre Belgia s-a rasturnat in afara DN 7, in zona localitatii Turmas.

"Soferul a franat brusc pentru a nu intra in impact cu autoturismul care rula in fata sa si care a oprit pentru a vira la stanga, a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile, oprindu-se in santul de colectare a apei pluviale, pe partea dreapta a directiei sale de mers. Soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 320 lei si trei puncte de penalizare pentru nepastrarea distantei corespunzatoare in mers", a spus Nitu.

Toti calatorii pasagerii au iesit singuri din autocar si numai doua persoane au fost ranite usor, ele primind ajutor de la medicii sositi de urgenta la fata locului. Nimeni nu a fost transportat la spital, toti calatorii preferand sa-si continue drumul cu un alt autocar ce i-a preluat de la locul incidentului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO