Drama unui fotbalist de 17 ani. Avea ruptura de rinichi, dar medicii l-au trimis acasa

15-10-2012 15:28


 Viata unui fotbalist de 17 ani din Simeria, judetul Hunedoara este in cumpana dupa ce a primit o lovitura puternica in timpul unei partide, chiar pe terenul de joc.

 Razvan este portarul echipei de fotbal CFR Simeria. Sambata, in timpul meciului, a avut un contact dur cu un adversar care l-a lovit violent in zona abdomenului. Pentru ca tanarul s-a simtit rau, a fost dus la spitalul din Brad pentru ingrijiri. Dupa consult, medicii l-au lasat sa plece acasa.

Pentru Razvan, lucrurile au mers din rau in mai rau. Dupa ce medicii din Brad l-au trimis acasa, starea baiatului s-a inrautatit si, dupa cateva ore, a intrat in coma. Disperati, parintii au chemat o ambulanta. Pana a ajuns la Spitalul Judetean din Deva, tanarul pierduse deja un litru de sange. Dupa cateva investigatii, medicii de aici au constatat ca avea ruptura de rinichi.

Cei trei medici care l-au consultat pe Razvan, la spitalul din Brad, spun ca si-au facut datoria si ca, in urma ecografiei, nu au vazut nimic suspect in zona rinichiului. Acestia spun ca e posibil ca ulterior, sa se fi format hematomul. De cealalta parte, constatarile medicilor de la spitalul din Deva, ii contrazic. Cand pacientul a ajuns la ei, hematomul acumulase deja un litru de lichid.

Parintii lui Razvan sunt hotarati sa-I dea in judecata atat pe  adversarul din terenul de fotbal care l-a lovit pe fiul lor, dar si pe medicii de la spitalul din Brad. Ba mai mult, impotriva acestora vrea sa depuna si o plangere la Colegiul Medicilor.
Razvan urma sa se transfere la o echipa de fotbal dintr-o divizie inferioara in Austria. Acum, planurile sale se vor narui, pentru ca cel mai probabil, nu va mai avea voie sa joace sportul preferat pe care il practica de la 9 ani.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO