Accident pe DN7, in Simeria. Trei persoane au ajuns la spital dupa ce o masina a izbit un microbuz

17-12-2012 14:57


accident microbuz

 Ghinion pentru un grup de romani care se intorceau acasa de la lucru din Italia, pentru a-si petrece sarbatorile alaturi de familii.

 Microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in lant, pe DN7, in localitatea Simeria. Un sofer grabit care intra pe drumul national de pe o strada lateral, nu a acordat prioritate microbuzului. In urma impactului, masina a ajuns pe contrasens intr-un alt autoturism, iar microbuzul a rupt un copac de pe marginea soselei dupa care s-a oprit in gardul unei case. Pasagerii microbuzului au trecut printr-o sperietura cumplita, insa din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Trei persoane aflate in masinile mici au ajuns la spital cu rani usoare. Pompierii au intervenit pentru descarcerare. “Am intervenit pentru descarcerarea unei victime aflate intr-unul dintre autoturismele implicate in accident, precum si pentru acordarea primului ajutor in cazul a doua victime aflate in alta masina. Pasagerii aflati in microbuz nu au necesitat ingrijiri medicale si nici transport la spital”, a declarat Anemona Doda, purtator de cuvant ISU Hunedoara

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul si cine va fi tras la raspundere.

Circulatia pe DN7 in localitatea Simeria s-a desfasurat pe o singura banda, alternativ, timp de peste o ora, din cauza accidentului.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO