Prima dare in plata din Romania a fost finalizata. Cine este romanul eliberat de datoriile la banca

27-05-2016 15:42

dare in plata

Prima dare in plata din Romania a fost finalizata, a anuntat avocatul Adrian Cuculis pe pagina sa de Facebook. Este vorba de un client al BCR.

Potrivit Adevarul, clientul era din Zimnicea si avea un credit in valoare de 48.700 de euro, contractat in anul 2007. In anul 2013, a inceput executarea sa silita, iar locuinta i-a fost vanduta in 21 noiembrie 2014 la un pret 74.350 de lei, adica in jur de 16.700 de euro, la cursul din acea data.

"PRIMA DARE IN PLATA FINALIZATA - Banca si imprumutatul au ajuns la un CONSENS! In urma cu 10 minute, cei de la BCR l-au contactat direct pe unul dintre imprumutatii pentru care am depus in data de 13.05.2016 notificarea de dare in plata.

Situatia dansului era una clara - imobil vandut cu datorie reziduala. Bcr l-a programat pe acesta pentru saptamana viitoare, la sediul unei sucursale din teritoriu pentru SEMNAREA UNEI DECLARATII PRIN CARE BCR RENUNTA LA ORICE OBLIGATIE A IMPRUMUTATULUI FATA DE BANCA.

Telefonic s-a confirmat ca BCR nu mai are niciun fel de pretentie si urmeaza ca cel putin in acest caz sa REMITA DATORIA! (1) Remiterea de datorie are loc atunci cand creditorul il libereaza pe debitor de obligatia sa" a relatat pe Facebook avocatul Adrian Cuculis.

 

Sursa: Adevarul


VIDEO PROTVPLUS.RO