Ionuț Mișa, fost șef la ANAF, demis de la Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 16:20
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 16:11
Categorie: Stiri Economice
Ionut Misa

Ionuț Mișa, fost ministru de Finanțe și fost șef la ANAF, a fost înlocuit și de la conducerea Direcției de Administrare a Marilor Contribuabili.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marți, că Ionuţ Mişa a fost schimbat din funcţie "pe criterii profesionale".

Teodorovici a făcut anunțul în contextul în care a vorbit despre faptul că Guvernul ar putea aloca o sumă suplimentară din fondul de rezervă pentru plata taxei auto.

"Procesul de restituire a taxei auto este în curs, aşa cum am promis, în funcţie de banii pe care i-am avut şi alocat şi colegii din ANAF au lucrat în acest sens. Este şi acesta un motiv pentru care domnul Mişa nu mai este azi la această direcţie din Finanţe (Direcţia Mari Contribuabili n.r). Vreau să le mulţumesc colegilor din teritoriu care au prelucrat practic ce trebuia să prelucreze Direcţia Mari Contribuabili, adică zeci de mii de decizii de impunere. Şi pentru care ne-am asigurat o sumă acum două săptămâni şi care s-a cheltuit în întregime. Mâine în şedinţa de Guvern este posibil să avem o altă Hotărâre de Guvern pentru alocarea unei sume suplimentare din fondul de rezerva pentru taxa auto. Vedem mâine exact ce sumă", a explicat Teodorovici, la finalul întâlnirii de la Palatul Victoria cu primarul Capitalei şi primarii de sectoare.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

Anunțul ministrului Finanțelor privind taxa auto. Când vor fi achitate sumele restante
VIDEO PROTVPLUS.RO