Criza? Vezi casa care s-a vandut cu 815.000 de euro bani jos, in Romania


Ultimul update: Sambata 20 Octombrie 2012 03:43
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2011 18:00
Categorie: Stiri Economice

Pastele de anul acesta o sa ii prinda pe multi in case noi. Strainii si romanii care castiga foarte bine isi investesc banii in apartamente de lux sau in vile.

Proiectele imobiliare lasate neterminate, salvate de sistemul barter

In ultima vreme, preturile locuintelor somptuoase au scazut foarte mult si au atins in prezent cea mai mica valoare posibila.

Un apartament cu trei dormitoare, doua living-uri, patru bai, cinci terase si o bucatarie, toate mobilate, are pret final 815.000 de euro. A fost cumparat cu banii jos de un englez care lucreaza in domeniul bancar.

Si la Cluj, dupa ce anul trecut nimeni nu s-a apropiat de case, iata ca 2011 incepe promitator. Exista o casa din centrul orasului, de 100 de metri patrati si o terasa aferenta de 100 de metri patrati, pentru care un roman plecat in Norvegia a dat 300.000 de euro. Alex lucreaza in domeniul IT la Oslo, dar este tentat sa castige si din imobiliare. Asa ca a inchiriat casa.

La fel gandeste si Silviu, plecat de patru ani in Italia. Cu ce a reusit sa puna deoparte, si-a achizitionat o locuinta intr-o zona rezidentiala din Timisoara. A dat pe ea aproape 60.000 de euro.

Cum preturile sunt mai mici cu pana la 30% fata de perioada de boom economic, agentii imobliari cred ca cei care au bani pot incerca sa speculeze momentul.

Fiscul american vaneaza milionarii. Vrea sa majoreze veniturile

Irina Columbeanu a fost incredintata Monicai pana la pronuntarea divortului
 

Se duce criza? Unele proiecte imobiliare in insolventa isi revin
Unde gasesti cele mai ieftine apartamente din Bucuresti
Cum ajungi sa platesti o casa si de patru ori? Cat de scumpe sunt creditele
VIDEO PROTVPLUS.RO