Vreti sa vedeti cum este prins un politist corupt? Flagrant pentru 200 euro


Ultimul update: Luni 06 August 2012 07:32
Data publicarii: Joi 01 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un agent din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost prins cu 200 de euro, bani care fusesera marcati dinainte. Suma fusese ceruta de politist ca sa "ajute" la solutionarea unui dosar penal.

 

Conform Directiei Generale Anticoruptie, flagrantul a fost organizat in baza denuntului unui cetatean. Acesta a reclamat faptul ca, in cursul lunii martie, agentul sef principal de politie D.C. din cadrul D.G.P.M.B. – Brigada Politiei Rutiere – Biroul Cercetari Accidente i-a pretins suma de 200 euro pentru a interveni pe langa procurorul competent, in vederea obtinerii unei solutii de netrimitere in judecata intr-un dosar penal.

Denuntatorul avea dosar penal, dupa ce fusese depistat in trafic conducand un autoturism inmatriculat in Germania cu numerele de inmatriculare expirate.

Dosarul penal al acestuia a fost repartizat spre solutionare agentului sef principal de politie D.C..

Politistul l-a contactat de mai multe ori pe cetatean, telefonic sau personal, la magazinul acestuia, si i-a cerut bani pentru a-l scapa "basma curata".

Dupa organizarea flagrantului, care a avut loc chiar in magazinul denuntatorului, agentul sef principal de politie a ajuns in fata instantei, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, fiind emisa ordonanta de retinere pentru o perioada de 24 de ore.

De asemenea, joi, 1 aprilie, politistul a fost prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Un sef de post din Timis, suspectat ca ar fi cerut bani unor infractori
Coruptia din Romania nu poate fi lichidata din cauza mentalitatii!
Cat mai ia un politist sa
VIDEO PROTVPLUS.RO