Un politist de la Rutiera, acuzat de luare de mita, s-a ascuns in cocina!

Ultima actualizare: 24-10-2012 21:10
politia rutiera

Comisarul Adrian Ivascu, angajat al IPJ Calarasi - Serviciul Politie Rutiera, a fost arestat pentru luare de mita, fiind acuzat ca, in schimbul banilor, a iertat de amenda trei persoane care depasisera viteza legala.


 

Interesant este insa locul unde a fost retinut politistul: cocina porcilor, acolo unde acesta se ascunsese in momentul in care si-a dat seama ca a fost urmarit.

Dupa ce a primit 600 de lei de la unul din conducatorii auto, omul legii a plecat spre casa, la volanul masinii de serviciu. Pe drum si-a dat seama ca este filat, asa ca a abandonat autoturismul la cativa metri de locuinta si a fugit in casa. Apoi, el a iesit prin spate si s-a ascuns in cocina de la porci, insa a fost gasit de anchetatori.

In momentul retinerii, comisarul nu avea banii primiti drept mita asupra lui. Suma a fost gasita in lazile cu mancare pentru animale din hambar.

Potrivit DNA, doar in ziua in care a fost retinut, politistul a pretins si a primit de la trei conducatori auto suma totala de 1.450 de lei.

Curtea de Apel Bucuresti a emis pe numele lui Adrian Ivascu mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO