Trupul unei femei ucise cu bestialitate, gasit intr-un apartament din Iasi

Dată publicare: 29-06-2009 00:00
Dată actualizare: 05-10-2012 09:41


UPDATE: Dubla nebunie din partea unui barbat din Iasi. Individul este acuzat ca a violat si ucis o femeie usoara si ca de vineri incoace statea cu moarta pe balcon, fara sa aiba cosmaruri.

Ar fi vrut sa o arunce la gunoi si chiar si-a rugat un vecin sa il ajute. Norocul a facut ca acesta a devenit suspicios, cand un miros greu de cadavru a intrat pina in casa la el. Banuitor, a sunat repede la politie si astfel au dat anchetatorii peste trupul gol si fara viata.

A fost ucisa cu sete - e prima impresie a criminalistilor. Trupul femeii invelit in saci era plin de sange, iar cele mai multe dintre lovituri primite de victima au fost in zona capului.

In fata acestui tablou, proprietarul apartamentului, un barbat de 40 de ani, a fost retinut pe loc. Vecinii isi dau deja cu parerea si povestesc ca l-au vazut cand ar fi adus acasa o prostituata.

Politistii au scotocit si in jurul blocului. Intr-un cos de gunoi, chiar in fata cladirii, au gasit hainele victimei, imbibate de sange.

Apoi l-au audiat si pe cel care le-a dat pontul si care a sunat la 112. Speriat, omul le-a spus cum suspectul il rugase sa-l ajute sa care la gunoi un obiect voluminos. Era de fapt cadavrul. La prima vedere, femeia a fost intial violata si abia apoi ucisa.

Principalul suspect locuieste singur de trei ani. Nu isi asuma nimic si insista ca un amic de-al lui ar fi criminalul. N-a spus insa cum se numeste acesta si nici n-a cerut ajutor. Barbatul care lucra la spatii verzi n-a dat niciodata de banuit ca ar putea avea apucaturi de criminal.

Politistii incearca sa afle cum se numea femeia. Din pacate nu figureaza in baza de date cu persoane disparute.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO