Violenta extrema la Medgidia! Taximetrist batut de un grup de romi

Ultima actualizare: 28-04-2012 07:46

Barbatul sarise sa-si apere fiul, amenintat cu linsajul de agresori. Voiau sa-si recupereze pe loc o datorie mai veche si nu acceptau nici o amanare.


Sase persoane s-au napustit asupra fiului taximetristului, pentru a-l pedepsi pentru ca nu le-a inapoiat banii. Tatal tanarului era in zona si, in momentul in care si-a auzit baiatul strigand speriat, i-a sarit in ajutor. 

A atras asupra lui mania romilor, care l-au lovit cu batele si i-au spart capul. Tanarul de 24 de ani a scapat doar cu cateva lovituri pe spate, ambele victime refuzand sa se interneze pentru investigatii amanuntite. 

Incidentul a avut loc in apropiere de statia de taxi, care era plina de oameni, insa nimeni nu a avut curajul sa intervina. Politistii i-au identificat si prins deja pe agresori si ii cerceteaza in libertate pentru lovire si alte violente. 

In functie de zilele de ingrijiri medicale de care vor avea nevoie victimele, politistii vor stabili si vinovatia agresorilor. Ei pot fi amendati cu pana la o mie de lei, dar ar putea fi si inchisi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO