Ultrasii Ujpest fac atmosfera incendiara! Fumigene in Gara de Nord!

Dată publicare: 16-07-2009 00:00
Dată actualizare: 10-10-2012 18:20


UPDATE - Aproximativ 1.000 de suporteri fanatici ai echipei maghiare de fotbal Ujpest, renumiti pentru relele de care sunt in stare, au cotropit Bucurestiul.


Suporterii lui Ujpest, cunoscuti in toata lumea pentru fanatismul lor, au promis ca vor face si in Ghencea o atmosfera incendiara. Pregatirea au inceput-o inca de cand au pornit spre Bucuresti, cu Rapidul de Viena. Ajunsa in Capitala, galeria echipei maghiare a fost imediat preluata de jandarmi.

Obligati sa ramana in tren pana la coborarea celorlalti calatori, fanii unguri au aruncat cu fumigene pe peron. Ei au fost urcati apoi in trei autobuze si transportati direct la stadionul Steaua. Accesul suporterilor la meci este permis incepand cu ora 17.00.

Suporterii lui Ujpest, care au fost insotiti de trei ofiteri de al politia din Budapesta, au fost asteptati in Gara de Nord de 70 de jandarmi romani.

Inca de dimineata, de cand trenul care ii aduce la marele meci a ajuns in gara la Arad, suporterii maghiari s-au dezlantuit in scandari pentru sustinerea echipei favorite. Pe tot drumul catre Capitala, au fost insotiti de patrule mobile ale jandarmilor, pregatite sa intervina.

Chiar si asa, incidente au aparut in garile din Deva si Simeria, unde suporterii au aruncat cu doze de bere in timp ce scandau lozinci de sustinere pentru echipa lor.

Incidente au fost si pe sosele. In drum spre Bucuresti, patru suporteri maghiari care au plecat cu masina au ajuns la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un TIR, in judetul Sibiu. Dupa mai bine de 10 ore de condus, soferul a adormit la volan, pe Valea Oltului. Este si acum in coma.

Reprezentanti ai jandarmeriei ne-au declarat ca, pentru a nu aparea incidente, fanii care nu au bilete la meci vor fi imbarcati special si dusi la casele de bilete.


VIDEO PROTVPLUS.RO