Spulberat pe sosea: mergea pe mijlocul drumului fara vesta reflectorizanta!

16-10-2009 00:00

Un drum dupa lemnele de foc pentru iarna a fost si ultimul din viata unui timisorean de 72 de ani. Barbatul a fost lovit in plin de o masina, pe cand se intorcea acasa.


Omul plecase intr-un sat, sa ia lemne pentru iarna. Era impreuna cu cativa prieteni, intr-un camion. La intoarcere, masina a facut pana si omul a pornit singur, pe jos, spre oras. A apucat sa ajunga doar pana la jumatatea distantei.

Mergea, se pare, pe mijlocul soselei, fara sa aiba cu el vreo lumina. Nu purta nici vesta reflectorizanta si femeia de la volanul automobilului l-a vazut prea tarziu; batranul s-a stins la cateva minute dupa impact, in ambulanta care gonea cu el catre spital.

Soferita va fi cercetata pentru ucidere din culpa.

Iar in Arges, un camion a "parcat" intr-o curte. Soferul a spus ca ar fi vrut sa evite un biciclist, dar a scapat masina de sub control. Camionul a smuls un copac din radacini, a izbit un stalp de inalta tensiune si s-a oprit intr-un zid. Ca si cum pagubele n-ar fi fost de ajuns, in urma accidentului a fost afectata si o conducta de gaze.

O teava de gaz rupta a starnit panica si la Spitalul Municipal din Targoviste. Soferul unei Dacii a intrat direct in conducta, insa nu isi poate explica de ce a pierdut directia. O echipa de la Distrigaz a oprit alimentarea in zona timp de cateva zeci de minute, pana a remediat conducta fisurata.


VIDEO PROTVPLUS.RO