Sex la Patriarhie! Preot surprins cu un barbat in pat! VEZI VIDEO!

Ultima actualizare: 10-10-2012 00:39
Sex la Patriahie! Preot surprins cu un barbat in p...
Sex la Patriarhie! Preot surprins cu un barbat in ...

Ca preotii calca stramb nu-i o noutate. Doar au fost atatea cazuri cu slujitori ai Domnului surprinsi printre asternuturi chiar si cu persoane de acelasi sex.

Ce ne facem, insa, cand ditamai Patriarhia are de tras de pe urma unui asemenea scandal...carnal, petrecut chiar pe "teren propriu".

Povestea, spusa pe larg pe site-ul libertatea.ro, e cam asa: Ieromonahul Teoctist Nichitean, o tanara speranta, de 25 de ani, a fost filmat in plina...tandrete orala si anala cu iubitul sau. Nu oriunde, ci chiar in caminul Arhiepiscopiei Bucurestilor, situat in Dealul Mitropoliei.

Partida de amor se desfasoara intr-un ambient cat se poate de bisericesc, asadar.  Ca, de.. mai bine in lacasuri sfinte, sub icoanele de pe perete.  Poate, poate, pacatele ii vor fi iertate mai repede.

"E greu sa nu fii geloasa/ Cu barbat mandru in casa"

Vreun cor bisericesc sau macar ceva mai romantic, pe post de... fundal? Nicidecum!  Manele si muzica populara. Cu versuri de un erotism dubios, de la "E greu sa nu fii geloasa/Cu barbat mandru in casa" pana la "Mi s-a pus pata pe tine si-acum nu mai scapi de mine..."

Dragostea dintre cearsafuri s-a "consumat" in luna august. La un moment dat, partenerul parintelui a fost nevoit sa rupa relatia. Teoctist, care a si lepadat straiele de preot, intre timp,  il insela...

Cel care a montat camera este barbatul pe care preacuviosul  l-ar fi iubit.

Mai marii Patriarhiei verifica daca intr-adevar scenele au loc chiar sub nasul lor sau in alta parte. Iubaretul parinte e de negasit.

Vezi aici si performantele sexuale ale preotului de la Caldarusani!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO