"Rusine, doamna!" Asta a strigat Vintu dupa ce a aflat ca este arestat

Ultima actualizare: 04-10-2012 23:40

Teoretic, omul de afaceri isi va petrece urmatoarele 29 de zile in celula. La fel si doi dintre colaboratorii sai apropiati, Alex Stoian si Octavian Turcan. Practic, toti au declarat recurs, iar avocatii le pregatesc apararea.

 

Intre probele pe care trebuie sa le combata avocatii celor trei se afla si numeroase interceptari ale discutiilor telefonice dintre Vantu si fugarul Nicolae Popa, tatal FNI.

Trei ore si jumatate a durat plimbarea lui Sorin Ovidiu Vantu de la Centrul de Arest Preventiv, unde fusese incarcerat in jurul pranzului, la instanta si inapoi. Procesul nu a fost unul lung, dar decizia l-a infuriat pe miliardar.

"Asistati la una dintre cele mai cumplite perioade din istoria Romaniei dupa '89!" - a spus, dupa pronuntare, SOV.

In urma lui, avocatii au declarat recurs. La fel au procedat si aparatorii celorlalti doi suspecti, Alexandru Stoian si Octavian Turcan.

Avocatul lui Octavian Turcan considera decizia instantei incorecta, deoarece nu a avut acces la toate mijloacele de proba.

Inainte ca Vantu sa fie arestat, a fost audiat, dar in calitate de martor, si Liviu Luca, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere Petrom, cea de-a patra persoana cheie in viziunea procurorilor.

Acesta a parasit fara probleme sediul Parchetului General.

"Nu comentez. Ce pot sa va spun, un singur lucru: Vantu este prietenul meu si o sa fie prietenul meu in orice situatie" - a spus Luca.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO