Prahova: pensionara jefuita de 1 MILION €. Tinea banii intr-o casa parasita

Dată publicare: 21-01-2011 00:00
Dată actualizare: 15-08-2012 12:23


Politistii din Prahova se confrunta zile acestea cu un caz mai putin obisnuit. O pensionara se plange ca a fost jefuita de un milion de euro. Culmea este ca victima sustine ca avea banii intr-o valiza, ascunsa sub o scara, intr-o casa parasita.

Aceasta casa parasita apartine tot presupusei victime, care, in ultima perioada, a tot schimbat locul in care isi ascundea banii.

Cat despre sursa acestei sume mari, un milion de euro, femeia sustine ca banii provin din mai multe tranzactii imobiliare pe care le-a efectuat de-a lungul timpului.

Victima a povestit ca, initial, a depus intr-un cont toti banii castigati din vanzarea unor terenuri de langa Ploiesti, extrem de valoroase. A venit criza, iar ea a crezut ca, daca isi ascunde averea intr-o valiza, o sa fie mult mai linistita.

Si, dupa ce s-a plimbat cu valiza plina de bani cateva luni, femeia s-a saturat sa tot mute comoara dintr-un loc in altul, asa ca i-a venit ideea sa o tina sub o scara, intr-o casa nelocuita care ii apartine.

In urma cu cateva zile insa, cand a vrut sa ia cateva bacnote, milionara a simtit ca face infarct. Banii ei disparusera.

Deocamdata, politistii au luat de buna toata povestea si au inceput sa ii audieze pe apropiatii reclamantei. Mai mult decat atat, au scotocit si prin locuintele catorva spargatori cunoscuti din Prahova.

Expertii sunt de parere ca, pentru a castiga un milion de euro din tranzactii imobiliare, acum trei-patru ani, trebuia sa ai ceva serios de vanzare.

Pentru moment, varianta femeii se confirma partial. Politistii au aflat ca a avut, intr-adevar, un cont de un milion de euro in banca. Asadar, cel putin pana la un punct nu fabuleaza.


 


VIDEO PROTVPLUS.RO