Pasager al avionului de la Timisoara: Nu a fost panica in aeronava


Ultimul update: Sambata 01 Septembrie 2012 05:53
Data publicarii: Sambata 28 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale
SAAB 2000

Unul dintre pasagerii aflati la bordul aeronavei Carpatair care a aterizat fortat la Timisoara a declarat corespondentului MEDIAFAX ca oamenii nu au intrat in panica si ca totul a fost mult mai bine decat se astepta.


AI IMAGINI CU AVIONUL IN AER, IN TIMP CE EFECTUA MANEVRELE PENTRU ATERIZARE? TRIMITE-LE PE WWW.STIRILEPROTV.RO SI VOR FI DIFUZATE IN CADRUL PROGRAMELOR DE STIRI.

A fost super ok, am fost informati ca nu se poate ateriza din cauza unei defectiuni tehnice, nu a fost panica.
pasager
Potrivit acestuia, pasagerii au fost initial informati ca nu se poate ateriza din cauza conditiilor meteo, dar apoi li s-a spus ca este o defectiune tehnica.

Potrivit directorului aeroportului, Dan Idolu, noua dintre pasageri au ramas la Timisoara, unde voiau sa ajunga, restul urmand sa plece cu alte avioane spre destinatiile finale.

Aeroportul International Arad este pregatit sa preia intreg traficul aerian din Timisoara, in cazul in care pista pe care a aterizat fortat o aeronava Carpatair nu va fi degajata in urmatoarele ore. Click aici pentru imagini.

Cursa Carpatair care a avut probleme la roata din dreapta inainte de aterizarea pe aeroportul din Timisoara a aterizat cu bine sambata, la ora 9:44, iar toti pasagerii sunt in siguranta. 

Autoritatile au fost pe faza in cazul aterizarii fortate de la Timisoara! Niciunul dintre cei 51 de pasageri si membri ai echipajului nu au fost raniti si niciun pasager nu a intrat in stare de soc. 

Care sunt manevrele in caz de probleme la trenul de aterizare, pentru ca misunea pilotului sa se soldeze cu un succes? Click aici pentru o demonstratie virtuala.

Vezi aici o simulare pe calculator in cazul aterizarii de urgenta, asa cum a fost cazul aeronavei Carpatair, a carei roata de bot nu nu a iesit atunci cand pilotii au dat comanda.

Sursa: Mediafax

Carpatair: Aeronava nu este avariata si va fi repusa in circulatie!
ISU: Aeronava Carpartair a aterizat fortat, pe un pat de spuma
Autoritatile au fost pe faza in cazul aterizarii fortate de la Timisoara!
VIDEO PROTVPLUS.RO