Pagubita de colega de apartament pe care a gasit-o la mica publicitate

16-08-2010 00:00

Mare grija cu cine va mutati in casa. O tanara de 20 de ani din Timisoara a patit-o rau dupa ce si-a gasit o colega apartament, la mica publicitate. Credea ca se vor intelege de minune si vor impartii chiria, dar cand colo si-a bagat in casa o hoata.

Cand a vazut-o ca pleaca de acasa i-a luat toate lucrurile de valoare si s-a facut nevazuta. Noroc ca politistii i-au dat de urma si au recuperat paguba de 2.500 de lei.

Cand a batut palma cu noua chiriasa, tanara nu s-a gandit nici o secunda ca va sta sub acelasi acoperis cu o hoata.

"Ne-am inteles sa facem chei pentru apartament. Am plecat in oras sa ma ocup de asta si cand m-am intors, ea nu mai era si am vazut ca imui lipsesc hainele si bijutreriile", a spus pagubita.

Suspecta a incercat o explicatie puerila pentru gestul ei. "Ea mi-a luat rolele si a vazut ca nu functioneaza ceva la ele si eu i-am luat hainele in compensatie".

Dupa ce a ramas fara haine si bijuterii, pagubita spune ca a primit o lectie pe care altii ar putea sa o ocoleasca."Am crezut ca ne putem intelege. Ca sa fie evitate astfel de situatii, sfatuiesc pe toti cei care si cauta colega de camera sa fie foarte atenti", a declarat tanara.

Potrivit purtatorului de cuvant IPJ Timis, Marinela Apostolache, politistii au inceput o ancheta in acest caz, urmand sa se stabileasca imprejurarile in care s-a petrecut infractiunea.

Tanara suspectata de furt e cercetata in stare de libertate. Daca va fi gasita vinovata, ea risca pana la 15 ani de inchisoare.

Tags: hoata, chirie, furt,


VIDEO PROTVPLUS.RO