Le-a murit copilul imediat ce a iesit din apa botezului!

22-10-2009 00:00

Destinul a lovit cumplit o familie din judetul Sibiu. Un copil de doar sase saptamani a murit chiar in ziua in care a fost botezat.

Inmarmuriti de durere, parintii lui Claudiu nu isi pot explica cum si-au pierdut copilul intr-o zi in care cu totii ar fi fost normal sa fie fericiti. Li s-a sfasiat inima cand au vazut cum odorul lor plange si li se stinge in brate si ar fi dat orice ca medicii sa-l mai poata salva.

Acest lucru este deocamdata un mister pana si pentru cei care ancheteaza acest caz. Parintii lui Claudiu spun ca preotul nu l-ar fi scufundat in apa cum trebuie si ca, probabil, baietelul s-a inecat cu lichidul inghitit.

Imediat ce l-a  scos din apa s-ar fi invinetit tot si ar fi inceput sa planga. Parintii l-au luat pe micut si au gonit cu masina spre spital.

Pe drum l-au predat unei ambulante care l-a dus de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Acolo, dupa cateva ore de agonie, copilul s-a stins.

Anchetatorii vor putea face lumina in acest caz de-abia peste 2-3 saptamani, atunci cand vor sosi rezultatele autopsiei. Ca un facut, Claudiu a fost botezat dupa fratele mamei sale, un tanar care s-a stins si el in urma cu putin timp, la varsta de 21 de ani.

Claudiu era primul copil la parinti. S-au casatorit de sarbatori si abia asteptau sa aiba un baiat.


VIDEO PROTVPLUS.RO