La nici o ora de la externare, o femeie a murit in drumul spre casa

Ultima actualizare: 09-07-2012 06:59

Un incident tragic ii aduce in atentia anchetatorilor pe cativa medici de la Spitalul Judetean din Targoviste. Doctorii i-ar fi acordat ingrijiri unei femei de 65 de ani, care a murit insa la nici macar o ora dupa ce au trimis-o acasa.

Pacienta a fost adusa cu salvarea la spital acuzand dureri in zona pieptului, insa medicii au considerat ca nu are nevoie de internare.

Martorii spun ca femeia a parasit spitalul pe propriile picioare si a luat microbuzul. In drum spre casa insa, i s-a facut din nou rau, sub privirile pasagerilor. S-a stins, in ciuda eforturilor unui echipaj de la ambulanta, care venise in ajutor.

Rudele spun ca femeia era acasa cand i s-a facut rau si au chemat salvarea. Pacienta a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Targoviste, unde a fost consultata de medici. Familia sustine ca doctorii i-au dat o reteta, iar apoi au trimis-o acasa.

Medicii Spitalului din Targoviste sustin nu se poate vorbi despre culpa medicala. Ei au afirmat ca batrana se simtea bine cand a plecat din spital si nu necesita internare.

Anchetatorii asteapta insa rezultatele necropsiei pentru a se pronunta in acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO