Cu 200 km/h spre moarte!

Ultima actualizare: 17-10-2012 03:05

Un tanar de 23 de ani, care se pregatea sa devina pilot de supersonic, a retezat cu masina doi copaci intr-o curba, in localitatea Posta Calnau. A fost ca si catapultat din vehiculul care s-a facut bucati. Trupul i-a fost prins apoi sub un trunchi rupt.


Un coleg de scoala, aflat la mica distanta, a vazut toata scena. Socat, le-a dat de inteles politistilor ca baiatul ar fi vrut sa ii arate cat de tare poate alerga cu masina.

Cei doi s-au intalnit la un magazin din Posta Calnau, localitatea cea mai apropiata de Scoala de Aviatie din Boboc, unde se pregateau sa ajunga piloti de MIG. Sorin Mario Avram terminase anul trecut Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov si isi dorea nespus sa piloteze supersonice.

Mai avea de asteptat doar o luna si jumatate ca sa primeasca brevetul. Nu era zi sa nu se gandeasca la asta, isi aminteste colegul lui de camera, cel care i-a fost alaturi si in Academie.

Oficialii Scolii Fortelor Aeriene spun ca Mario era in timpul liber cand s-a produs tragedia. Pur si simplu le-a fost groaza sa ii anunte parintii. Aviatia este o traditie de familie. Tatal lui este angajat la baza aeriana de la Campia Turzii.

In urma tragediei, la Scoala Fortelor Aeriene de la Boboc este doliu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO