Gluma fatala. A vrut sa isi sperie varul, dar l-a omorat


Ultimul update: Sambata 13 Octombrie 2012 23:30
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Sfarsit dramatic intr-o localitate din Timis, pentru un tanar de 17 ani care a cazut in cap si nu s-a mai ridicat, dupa ce varul lui i s-a asezat fix in calea motocicletei. A vrut sa-l sperie, mai ales ca il stia fara experienta.

Cei doi veri au fost aseara la un botez. Se intorceau spre casa. Unul pe motocicleta, celalalt pe jos, impreuna cu alti amici. La un moment dat, tanarul de 17 ani si-a luat o prietena in sa ca s-o plimbe. Cand a prins viteza, varul i-a sarit in fata. A vrut sa-l sperie, cred martorii, dar l-a omorat, pentru ca a cazut in cap.

Grav ranit, cu ambele picioare rupte si leziuni interne, varul tanarului a fost dus de urgenta la spital. Acolo a ajuns si fata de pe motocicleta.

Chemata de vecini, mama victimei a avut nevoie de ingrijiri ca sa-si revina dupa ce a primit vestea.

Tanarul abia implinise 17 ani. Si-a cumparat singur motocicleta din banii pe care i-a strans cu greu in Italia, unde a fost plecat cateva luni la munca. Se plimba in fiecare zi, chiar daca nu avea carnet.

In ziua accidentului, pe langa faptul ca nu avea permis de conducere, baiatul nu purta nici casca de protectie si nici costum, spun politistii. Acestia au inceput o ancheta si spun ca tanarul care a sarit in fata motocicletei nu va fi, cel mai probabil, acuzat de moartea varului sau, pentru ca acesta nu avea permis de conducere si este inca neclar daca i-a aparut in fata intentionat sau daca a fost un accident.

Baiatul de 18 ani este oricum in stare critica, spun medicii. Este in coma, internat la Terapie Intensiva, cu numeroase fracturi si traumatisme interne.

A incercat sa evite un mistret si s-a izbit de un copac! 2 oameni au murit
N-a apucat sa fie mireasa! A murit intr-un accident chiar in ziua nuntii!
Doi morti in Mures, dupa ce un sofer a adormit si a intrat intr-un microbuz
VIDEO PROTVPLUS.RO