Florin Prunea, din nou la DNA Pitesti

Prunea

Directorul de relatii internationale al FRF, Florin Prunea, a parasit miercuri seara sediul DNA Pitesti, dupa aproximativ opt ore de audieri in dosarul coruptiei din fotbal.

La plecare, Florin Prunea a declarat ca le multumeste procurorilor pentru ca au gasit "rabdarea necesara pentru a lamuri aceasta problema".

Intrebat daca este inculpat sau invinuit in acest dosar, Florin Prunea a spus ca nu stie: "Aici nu vii ca sa stai o ora. Vii ca sa lamuresti problemele. Nu stiu daca voi mai fi chemat, vom vedea, eu am venit sa lamuresc problemele."

Miercuri, la DNA Pitesti au mai fost audiati si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, directorul societatii Pic, Liviu Facaleata si fostul director al Inspectoratului zonal al OPC Arges, Cristian Libertatu, arestati in dosarul coruptiei din fotbal.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Dosarul
Dosarul "Coruptie in fotbal": Cristi Borcea si Ioan Becali, la DNA

UPDATE: Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, si fostul impresar FIFA, Ioan Becali, s-au prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie. Becali a declarat ca i-a fost "dor de procurori".

Florin Prunea, pus oficial sub acuzare in scandalul
Florin Prunea, pus oficial sub acuzare in scandalul "Coruptie in fotbal"

Florin Prunea a fost pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenta si luare de mita in legatura cu anularea unei amenzi de 300.000 de lei, primita de patronul FC Arges, Cornel Penescu, de la Comisia de Disciplina a FRF, anunta surse judiciare.

Florin Prunea, audiat 9 ore la DNA, in scandalul
Florin Prunea, audiat 9 ore la DNA, in scandalul "Coruptie in fotbal"!

Zi epuizanta pentru fostul mare portar al Nationalei, Florin Prunea, in prezent director de relatii internationale in FRF. Convocat in calitate de invinuit la DNA Pitesti, el a fost audiat aproape 9 ore in scandalul "Coruptie in Fotbal".

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.