Emotionant! Si-a revazut fiul dupa 22 de ani in care l-a crezut pierdut!

Ultima actualizare: 25-10-2012 21:02

Dupa 22 de ani, o mama si-a strans din nou la piept copilul pierdut. Soarta si lipsa unei baze de date a politiei in acea vreme i-au tinut departe atata timp.

Copilul a disparut din Bucuresti la varsta de opt ani. A fost gasit cateva luni mai tarziu la Oradea si internat intr-un orfelinat pentru ca nimeni nu a facut legatura intre cele doua cazuri.

Abia anul acesta un politist a vazut asemanare intre doua poze si a cerut efectuarea unor teste ADN, care au confirmat banuielile ca baiatul cautat cu disperare de o mama din Bucuresti este acelasi cu cel fara identitate din Oradea.

Inainte de marea intalnire, Constanta Tudor si-a facut bagajul in care a pus ce avea mai de pret, pozele cu baiatul ei, singurele amintiri care i-au alinat dorul 22 de ani. A plecat apoi, cu inima stransa de emotie si lacrimi in ochi, spre Oradea.

Nu stie cum s-a nimerit, dar pana sa-si vada baiatul pierdut, a calatorit alaturi de mai multi copii de opt ani, varsta pe care o avea si odorul ei, cand l-a vazut ultima data.

La gara, mama a fost asteptata de reprezentantii Directiei de asistenta sociala. Dan, copilul ei, se afla inca sub tutela lor, pentru ca vorbeste mai greu si nu se poate descurca singur in viata de zi cu zi.

De altfel, cand s-a pierdut, Dan urma cursurile unei scoli speciale tocmai pentru ca nu se putea exprima normal. Cand a fost gasit, nu a stiut sa spuna decat cum il cheama. Nimeni nu a facut legatura intre cazul disparitiei din Bucuresti si copilul cu identitate necunoscuta, gasit in Oradea.

Acum, Dan si-a imbratisat mama.

In acea clipa de fericire, 22 de ani de framantari, dor si ganduri negre s-au topit pentru Constanta. Baiatul ei s-a facut mare si frumos. "Si-a avut Cel de Sus grija de el", plange femeia.

E mai inalt decat ea si i-a mostenit ochii ei blanzi. Dupa ce s-au linistit putin, mama si fiu au facut schimb de cadouri.

Constanta si-a dorit foarte mult sa-i povesteasca lui Dan cum a disparut din fata blocului in 1988, cand se afla in grija unei matusi. Ea era atunci la serviciu atunci. Luni de zile l-a cautat peste tot.

Constanta vrea sa-i spuna copilului sau cat de mult il iubeste. Si cat de rau ii pare ca n-a fost alaturi de el, sa-l vada cum se face baiat mare. Si ea a crescut printre straini, dupa ce parintii i-au murit cand avea 10 ani. Acum nu mai vrea sa se desparta de fiul regasit.

Dan este angajatul unei firme de constructii din Oradea si locuieste intr-un apartament alaturi de alti trei tineri. Mama, care are si probleme de sanatate, traieste intr-un sat din judetul Giurgiu si nu a mai reusit sa-si gaseasca un loc de munca dupa ce fabrica la care a lucrat 28 de ani a dat faliment. Amandoi spun ca de astazi sunt o familie, iar distanta dintre ei nu ii mai poate desparti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO