Destin frant. Motociclist spulberat de un sofer inconstient

Ultima actualizare: 01-10-2012 02:23

Tanarul de doar 22 de ani a fost aproape decapitat, iar medicii veniti intr-un suflet la fata locului nu au mai avut cum sa-l ajute. Accidentul teribil s-a petrecut la doar un kilometru de intrarea in statiunea Costinesti. 

Cu doar cateva minute inainte de tragedie, tanarul motociclist se despartise de o parte dintre amicii sai ramasi pe plaja si a plecat insotit doar de doi prieteni, si acestia aflati pe motociclete.

Se indreptau spre Constanta cand soferul unui autoturism a virat brusc la stanga si a incercat sa intoarca peste linia continua. Nu l-a vazut pe motociclist care a intrat in plin in autoturism. Tanarul a fost proiectat prin aer mai bine de zece metri si a murit pe loc.

Ceilalti soferii, martori ai accidentului, au sunat imediat dupa ambulanta. Chiar daca au ajuns in doar cateva minute, medicii nu a mai putut face nimic pentru tanarul de 22 de ani.

Amicii motociclistului le-au spus politistilor ca l-au vazut pe sofer vorbind la telefon cu putin timp inainte de impact. Barbatul in varsta de 58 de ani este acuzat acum de ucidere din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO