Cum au fost identificati hotii din Arad: isi dadeau dedicatii in discoteca

Ultima actualizare: 21-05-2012 07:28
discoteca

Incredibil, dar adevarat! Asa s-ar putea spune in cazul celor doi hoti, care au spart saptamana trecuta sediul unei banci din Arad. Politia a reusit sa-i identifice dupa ce acestia au inceput sa-si dea dedicatii intr-o discoteca... ca intre spargatori!

"Pentru fratiorul meu, cel mai tare spargator de banci"! Asa suna la microfon "dedicatia speciala", data de hoti intr-o discoteca.

Conform Ziarului Financiar, dupa ce au dat lovitura si au reusit sa fuga cu 15.000 de RON, cei doi hoti s-au dus sa sarbatoreasca succesul intr-o discoteca din Moneasa.

Momentul care i-a dat de gol a fost cel in care au inceput sa-si dea dedicatii unul altuia: "Pentru cei mai tari spargatori de banci"

Dupa ce s-au intors in Arad, politistii s-au dus la locuintele acestora. L-au prins doar pe Stepan Florin Ion, "fratiorul" lui, "cel mai tare spargator de banci" - Valcu Ciprian Valentin fiind de negasit deocamdata.

In urma cu aproximativ o saptamana, doi indivizi inarmati cu pistoale si care purtau esarfe pe fata au intrat intr-o banca din Arad, amenintand-o pe casiera. Dupce ce au luat banii, s-au facut nevazuti.

 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO