Coplesita de necazuri, a vrut sa-si puna capat zilelor! Acum sufera cumplit

Ultima actualizare: 18-03-2012 10:40

La 42 de ani, o femeie din Iasi sufera cumplit pe un pat de spital. Luni de zile zi-a cautat ceva de lucru in Italia, alaturi de sotul si fiul sau.


Femeia este in stare grava, spun medicii care o supravegheaza cu mare atentie. A suferit o depresie puternica si a vrut sa-si incheie socotelile cu viata. Plecase in Italia, alaturi de familia ei, in cautarea unei vieti mai bune. Barbatul ei si baiatul au avut noroc si lucreaza in constructii, dar ea n-a gasit nici o slujba.

Pana la urma s-a angajat ca menajera in casa unor batrani, dar nu a rezistat decat o luna. Italienii erau dificili si ii faceau viata un calvar.

Femeia a incercat din rasputeri sa-si gaseasca altceva de lucru, dar n-a mai reusit. In ultimele luni, valul de furie antiromaneasca a tot crescut in Italia, iar romanii nostri n-au mai fost bine vazuti.

Multi au ramas pe drumuri, chiar daca au fost cinstiti si nu au gresit cu nimic. Printre ei a avut ghinionul sa se afle si femeia din Iasi, care s-a intors acasa disperata si a incercat sa-si puna capat zilelor. Rudele si vecinii i-au sarit in ajutor.

Medicii de la Spitalul de Urgente din Iasi sunt ingrijorati. "Exista riscul de a se solda nefericit acest caz, datorita unei hemoragii digestive si perforarii intestinelor", spune dr. Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul de Urgente Iasi.

In cateva zile, vor ajunge in tara sotul si baiatul ei, ca sa-i fie alaturi in aceste momente grele. Potrivit unor statistici, la sfarsitul anului trecut peste 18.000 de romani care munceau legal in Italia au devenit someri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO