La pas prin Bucuresti cu un cutit infipt in cap!

Ultima actualizare: 19-10-2012 04:38

Nu este fictiune, ci o scena sinistra, vazuta pe viu in Bucuresti. In rolul principal a fost distribuit un tanar de 23 de ani, internat de altfel la urgenta. Un sofer l-a dus in mare graba la doctor.


 

De parca scena pe care a vazut-o conducatorul auto nu ar fi fost suficient de halucinanta in sine, comportamentul victimei i-a dat fiori. Barbatul mergea cu cutitul infipt in cap, extrem de linistit, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Misterul avea sa fie spulberat  la camera de garda a spitalului Floreasca. Analizele, obligatorii inainte de operatie, au demonstrat ca victima agresiunii era indopata cu heroina. De aceea nici nu a putut spune ofiterilor, inainte sa intre in blocul operator, cine, unde si de ce l-a atacat cu un cutit de bucatarie.

Pana sa intre in operatie, anestezistii au avut ceva bataie de cap, sa refaca dozajul de anestezic, pentru ca tanarul drogat cu heroina putea sa nu fie sedat de o doza normala.

Medicii au descoperit ca respectivul cutit ii fusese infipt intre tampla stanga si mandibula, cam prin dreptul urechii.

Lama de 12 centimetri a trecut razant pe langa cutia craniana. Asa se face ca nici un centru al creierului nu a fost atins.

Operatia a decurs cu bine, lama a fost scoasa din capul tanarului si cel mai probabil acesta nu va ramane cu sechele neurologice.

Acum, politia trebuie sa descalceasca toata povestea.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO