Au vrut sa scoata pe piata 15.000 de euro falsi, dar au fost prinsi la timp

Ultima actualizare: 07-10-2012 21:13

Patru indivizi au fost saltati in Lugoj si politistii spun ca se pregateau sa arunce pe piata 15.000 de euro falsi! Ii urmareau demult si nu doar cei din Timis si Caras Severin, ci si cei de la Crima Organizata din Bihor, care i-au si retinut.

Ofiterii i-au urmarit pe tineri din momentul in care plecasera din Oradea cu scopul de a vinde o suma mare de valuta falsificata.

Actiunea a fost finalizata la Lugoj, chiar in momentul in care traficantii au incheiat tranzactia. La perchezitia facuta in masinile celor patru persoane, politistii au descoperit suma de 15.000 de euro, bani falsi.

Se pare ca tinerii fac parte dintr-o retea care se ocupa cu plasarea de valuta falsa si traficul de droguri pe pietele din vestul tarii.

Politistii incearca sa dea si de alte persoane implicate in aceasta retea si mai cu seama sa gaseasca tipografia clandestina unde au fost tipariti banii falsi.

Cei patru tineri sunt arestati si urmeaza sa fie prezentati procurorilor pentru continuarea cercetarilor. Ei risca de la 3 la 12 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!