Campionul national la box, care si-a ucis ieri fetita, avea halucinatii!


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 20:11
Data publicarii: Duminica 30 August 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Barbatul care si-a ucis ieri fetita de 3 ani in Bacau, pentru ca, spune el, l-a vazut pe Necuratul in ea, avea halucinatii de ceva timp si incepuse sa delireze, isi amintesc apropiatii.

Fost boxer de performanta si campion national, tanarul a recunoscut ca si-a ucis singurul copil, dar n-a dat niciun semn ca regreta povestesc anchetatorii.

Este o diferenta uriasa intre Alexandru Gavrila, tatal Alisiei si cel care si-a ucis fetita, spun apropiatii. Tanarul de 25 de ani traia doar pentru copila. Renuntase la sportul de performanta ca sa plece in Anglia, la munca si sa castige bani pentru o casa noua.

De cateva zile, insa, de cand revenise in tara, se purta extrem de ciudat. Fostul antrenor a aflat de la parintii lui Alexandru ca barbatul incepuse sa le trimita mesaje ciudate pe telefon:  "Vine ziua de apoi! Fugiti! Moleculele raului se vor amesteca cu cele ale binelui!"

Una dintre crize i s-a declansat cu o zi inainte sa-si ucida fetita, sambata, la inmormantarea bunicii lui. Alexandru a inceput, la fel, sa delireze, iar fratii au fost nevoiti sa-l duca acasa cu forta. Fostul boxer s-a calmat si a redevenit pentru scurt timp cel pe care il stiau. Insa, tot din senin, si-a atacat apoi fetita cu un cutit.

Prietenii fostului campion national pun seria neagra din viata lui Alexandru pe seama unui accident de masina pe care l-ar fi avut anul trecut. Abia a scapat cu viata atunci si este posibil ca o lovitura la cap sa-l fi afectat.

O echipa de psihologi, psihiatri si neurologi il vor consulta zilele viitoare pe barbatul care si-a ucis fetita de trei ani. Daca se dovedeste ca nu avea discernamant si ca sufera de o afectiune psihica, va fi inchis intr-un azil.

Tags: crime,

VIDEO PROTVPLUS.RO