Andreea Esca fata in fata cu Richard Quest! Vezi INTREGUL INTERVIU

Ultima actualizare: 03-11-2012 00:35
Andreea Esca fata in fata cu Richard Quest! Vezi I...
Andreea Esca fata in fata cu Richard Quest!...
Andreea Esca fata in fata cu Richard Quest! Vezi I...

Mai avem mult pana sa iesim din criza! Iar Romania are sanse de redresare numai daca rezolva deficitul bugetar si lipsa de transparenta care ascunde coruptia. Sunt previziunile jurnalistului CNN, Richard Quest.

 

Numele lui Quest a devenit sinonim cu cel al postului CNN. Jurnalistul are in spate 20 de ani de experienta in probleme de finante. Jurnalistul britanic realizeaza emisiunile "Business Traveller" si "Quest Means Business".

In viziunea lui Quest, cea fost mai rau a trecut, dar va fi nevoie de mult timp pentru a ne reveni.

"Cel mai interesant aspect in privinta est-europenilor, si mai ales a noilor membri ai Uniunii Europene, este ca aceste state au inceput de la un nivel mult mai scazut, asa ca ele nu au cazut la fel de mult sau de repede. Iata de ce isi vor reveni mult mai repede", explica Quest.

In opinia lui Quest, masura-cheie pentru a ne redresa este sa luam masuri in asa fel incat sa revigoram definitiv economia si sa facem in asa fel incat situatia pe care o traversam in prezent sa nu se repete.

Intrebat daca recesiunea a avut si efecte bune, Quest a raspuns: "Simtul realitatii. O doza buna de realism. Adevarul este ca am invatat lectia pe care nu trebuia s-o uitam niciodata: nu poti sa cheltuiesti ce nu ai, nu poti sa te imprumuti decat iti permiti si cea mai veche regula " Daca pare prea bun sa fie adevarat, atunci chiar asa este".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO