Accidente grave pe şoselele din ţară

16-08-2008 01:00

Automobilul implicat în accident a suferit avarii serioase

Imprudenţă aproape fatală pe o şosea din judeţul Arad. Două persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a fost izbită puternic de un autoturism care venea din sensul opus.

Se pare că şoferul acestuia s-a angajat într-o depăşire imprudentă şi nu a mai putut să evite impactul. Accidentul s-a petrecut la intrarea în Arad, dinspre vama Nădlac, iar circulaţia spre punctul de trecere a frontierei a fost blocată mai bine de o oră.

Conducatorul auto a scăpat cu răni uşoare, însă pasagerii din autoturismul pe care l-a lovit au fost scoşi de echipajul de la descarcerare. Răniţii - un bărbat şi o femeie - au fost duşi la spital.

Accident şi la ieşirea din Focşani. Un tânăr care circula cu viteză şi nu a acordat prioritate a intrat pe contrasens, a izbit un microbuz de marfă şi l-a răsturnat, apoi a lovit încă două maşini. După aşa o ispravă, s-a făcut nevăzut.

Şi în Bucureşti, o femeie aflată la volanul unei maşini de teren a vrut să evite un motociclist şi a intrat cu autoturismul într-un garaj. Conducătoarea auto a fost scoasă din maşină de o echipă de la descarcerare şi transportată la Spitalul Municipal, cu leziuni la cap.

Sursa: Pro Tv


VIDEO PROTVPLUS.RO