A pacalit o femeie, mintind-o ca va urma sa lucreze pentru Dr. Bacalbasa


Ultimul update: Miercuri 26 Septembrie 2012 18:23
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Cu tupeu si multa imaginatie, un individ a pacalit o femeie din Galati, folosind numele unui doctor cunoscut. Suspectul a pretins ca o ajuta sa lucreze in casa medicului Bacalbasa, dar i-a cerut bani pentru analize, plus bijuteriile pentru un test ADN.

Femeia in varsta de aproximativ 50 ani este somera si lunar mergea la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca. Aici a si fost acostata de individul care i-a promis un loc de munca in locuinta medicului din Galati.

Prima data barbatul i-a spus femeii ca are nevoie de bani pentru un set de analize medicale, o suta de lei.

Apoi individul si-a adus aminte ca doctorul i-ar fi cerut si o analiza ADN si atunci i-a cerut femeii doua bijuterii printre care si verigheta.

Cei doi au semnat si un asa zis contract urmand ca omul sa vina cu analiza ADN si cu programul de lucru dupa o discutie cu doctorul Bacalbasa.

Au trecut zilele, iar femeia nu a primit niciun raspuns si atunci a incercat sa dea de intermediar care bineinteles ca a disparut. A mers la spital si a stat de vorba chiar cu medicul care i-a spus raspicat ca nu are nevoie de o asemenea persoana.

Cand femeia a inceput sa povesteasca prin ce a trecut doctorul si-a dat seama ca a fost vorba de o inselatorie. Din pacate, prea rusinata femeia nu a depus inca o plangere la politie.

Asa tata, asa fiu! Baiatul unui interlop din Iasi, retinut pentru talharie
Talharie sub amenintarea cutitului, in acceleratul Cluj - Deva
VIDEO PROTVPLUS.RO