A intrat cu microbuzul intr-un tractor. Noua persoane au fost ranite

Dată publicare: 26-08-2010 00:00
Dată actualizare: 01-10-2012 06:04


UPDATE: Sase persoane din cele noua ranite au fost transportate la spital dupa un accident produs la iesirea din Timisoara spre Cenad, unde un microbuz a intrat intr-un tractor cu remorca.

Pe Calea Torontalului, la intrare in Timisoara, un tractor iese de pe un drum secundar si taie calea unui microbuz care se indrepta catre oras.

Cel de la volanul utilajului recunoaste ca s-a pripit; inainte sa faca manevra, vazuse masina cu pasageri apropiindu-se. Acum, incearca sa scape macar de o parte din vina si pune accidentul pe seama vitezei cu care ar fi condus celalalt sofer.

Primele cercetari ale politistilor arata insa ca soferul microbuzului conducea regulamentar.

In urma coliziunii, sase oameni din microbuz au fost transportati la spital pentru ingrijiri si investigatii. Vor afla de la politisti, la sfarsitul anchetei, cine e vinovat de producerea accidentului.

De pe urma neatentiei sufera si doi soti din Arad, pe care o masina i-a lovit intr-o intersectie nesemaforizata. O masina a intrat in plin in scuterul cu care acestia se indreptau spre casa. Cei doi sunt acum la spital.

Soferita care i-a ranit pe cei doi soti spune ca nu a observat scuterul.

Daca politistii vor stabili ca femeia de la volanul masinii este vinovata pentru producerea accidentului, atunci ea se va alege cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


VIDEO PROTVPLUS.RO