A construit un cartier intreg pe pamantul altcuiva! Nimeni nu s-a sesizat

01-06-2009 00:00

La marginea orasului Pantelimon, au rasarit in ultimii ani peste 100 de case pe teren privat. S-au ocupat de asta niste indivizi, ajutati de fostul primar si mai multi functionari pe care i-ar fi fortat sa falsifice teancuri intregi de documente.

Prejudiciul sare de 300.000 de euro.

Marin Dumea este proprietarul a 2700 de metri de teren agricol extravilan la marginea localitatii Pantelimon. S-a trezit peste noapte cu un cartier intreg construit in "curtea" sa, desi a facut numeroase demersuri pentru a opri lucrarile.

Intregul cartier fantoma s-a ridicat in camp. Pe pamanturile a cel putin patru oameni. Peste 6000 de metri patrati de teren. Actualii edili ai orasului spun ca vina e impartita.

Fostul primar ar fi fost amenintat cu moartea de constructori - membrii clanului Tostaua, acuzati deja de mai multe faradelegi.

Fostul primar nu a putut fi contactat. Politistii de la serviciul de investigare a fraudelor Ilfov cerceteaza peste 100 de persoane in acest dosar, pentru fals, uz de fals si abuz in serviciu. Trei au fost deja trimise in judecata.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO