E.U. YES LA VOT. Pavel Bartoș și Noaptea Târziu #YESLAVOT pe 26 mai. VIDEO

13-05-2019 12:07

Pavel Bartoș, prezentatorul de la Vocea României, și băieții trupei Noaptea Târziu merg la vot pe data de 26 mai, la alergerile europarlamentare.

 

"Yes pentru că eu chiar cred în votul meu. Tu crezi? Eu YES si nu ies singur. Eu ies la vot", este mesajul lui Pavel Bartoș pentru români

"Eu YES pentru a fi sigur că peste 5 ani o să mai am dreptul să votez. Eu YES pentru că țin la țara asta și vreau să fie reprezentată ca atare. YES pentru mine si pentru cei care cred că pot schimba ceva. Eu ies la vot", este mesajul băieților trupei Noaptea Târziu pentru cei care ii urmăresc. 

De ce sunt importante alegerile de pe 26 mai și ce impact vor avea

Suntem de 12 ani în Uniunea Europeană, iar pe 26 mai avem alegeri europene care vor avea un impact direct în viața noastră.

Știrile PRO TV demarează campania “E.U. YES LA VOT!”, în care veți vedea de ce este important să fim părtași la alegerile care vor contura viitorul continentului nostru și, de ce nu, rolul nostru în lume.

E dreptul și datoria noastră să decidem pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European. Și stă în puterea noastră ca, prin ieșirea la vot, să aducem Europa mai aproape de români.


VIDEO PROTVPLUS.RO