Dezamagire pentru locuitorii din Jucu! Nokia nu le-a adus bogatie


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 02:23
Data publicarii: Vineri 12 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice

Numai fum! Atat a mai ramas din visul de imbogatire al locuitorilor din Jucu. S-au dus zilele in care sperau ca, odata cu venirea finlandezilor de la Nokia, la ei in comuna o sa curga numai lapte si miere.

Strainii pe care ii asteptau sa le cumpere terenurile la supra-pret n-au aparut nici pana astazi, asa ca investitiile sunt pe butuci. Au visat prea frumos.

In urma cu trei ani, satenii din Jucu isi imaginau ca aici va creste un oras cu magazine, hoteluri si sosele. Cand colo numai fabrica Nokia merge bine si, chit ca exista inca planuri de dezvoltare a zonei, banii nu curg la robinet. Pamantul s-a transformat din aur in noroi.

"Am incercat sa-l vindem... si la ziar. l-am dat si pe internet, dar nu vine nici un client. Nu ne suna nimeni, nu vine sa-l vada. Asteptam sa se faca autostrada asta pe aici, peste deal, si atunci avem speranta sa vina unu sa faca parcare sau pompa de benzina", declara proprietarul unui teren din localitate.

Nici agentii imobiliari nu sunt mai optimisti. Ei spun ca pretul unui metru patrat de teren a coborat pana la 10 euro. Cu alte cuvinte, cine a dat milioane fluiera acum a paguba.

Tags: nokia, jucu, imobiliare,

VIDEO PROTVPLUS.RO