Cele mai bune investitii se fac in plina criza financiara


Ultimul update: Duminica 08 Aprilie 2012 12:14
Data publicarii: Sambata 07 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice

O spun asii in domeniu, care au sume serioase in conturi si stau la panda ca sa pana mana pe afacerile romanilor mai putin norocosi.


Sunt cateva domenii ca servicii financiare, retail-ul de mici dimensiuni, unde investitorii pot achizitiona companii la preturi care se pot duce cu cateva zeci de procente mai jos decat anul trecut.
Iuliana Roibu, editor Business Magazin
Suna paradoxal, dar esecul unor firme in pragul falimentului le stimuleaza imaginatia si le deschide drumul spre profit. Dupa 35 de ani de munca, Virgil Mailat si-a vandut fabrica de bere.

Desi intial spera sa obtina 200 de milioane de euro asa cum i-au evaluat specialistii afacerea, barbatul de loc din Mures a incasat cu 50 de miloane in minus.

Asadar omul n-a lasat banii sa mucegaiasca si nici sa faca pui. Si-a deschis spital privat in speranta ca o sa ii aduca profit.

Pentru altii romani cu afaceri, stramtorati de criza, lucrurile nu merg la fel de bine. Acestia sunt fragili in fata celor care au bani cu adevarat.

Asadar avem o categorie de bussiness care functioneaza ceas in vremuri tulburi. Acestia se orienteaza catre afaceri la care te astepti cel mai putin sa mearga.

Exista si domenii in care unii oameni de afaceri cred ca e bine sa investesti acum: educatia, domeniul farmaceutic, alimentatia si divertismentul. Totul e sa ai si cu ce.

La Jucu, viitorul nu mai are retea!
Curg in conturile romanesti primii bani pentru IMM-uri
Nu mai sunt bani! Se strica marfa in containerele din porturi
VIDEO PROTVPLUS.RO