Tratamentele cosmetice care te scapa de operatiile estetice. Cat costa o sedinta de inlocuire a ADN-ului

Ultima actualizare: 18-08-2016 07:09

Creme care actioneaza la nivelul ADN-ului si tratamente cu unde electromagnetice. Sunt doar doua dintre optiunile inovatoare puse la dispozitia doamnelor care se cazeaza in hotelurile de lux din Beverly Hills.

O sedinta de infrumusetare cu cele mai noi produse si tehnici costa de la trei sute de dolari in sus.

Un hotel din Beverly Hills pune la dispozitia clientelor un tratament care actioneaza la nivelul ADN-ului. Solutiile au fost create de un medic chirurg. Pana de curand, doamnele care voiau sa le testeze erau nevoite sa isi faca programare la un cabinet medical.

"Acest tratament iti inlocuieste ADN-ul afectat din cauza expunerii prelungite la soare cu ADN sanatos. La fel cum o croitoreasa ar inlocui o bucata distrusa de material cu una impecabila", a declarat un estetician.

Cremele aplicate contin plancton, mustar brun si extract din orz organic. Combinate, substantele actioneaza pentru a reduce afectiunile de la nivelul ADN-ului, sporesc productia de colagen si stimuleaza regenerarea celulara.

"Cremele care contin antioxidanti sunt de domeniul trercutului. Sunt ca un telefon din primele generatii. Viitorul apartine solutiilor care actioneaza la nivel genetic." - sustin specialistii.

Produsele sunt aplicate in mai multe etape cu ajutorul unui dispozitiv special care actioneaza in profunzime.

Un alt hotel din Beverly Hills mizeaza pe un aparat care foloseste unde electromagnetice. Acestea actioneaza la suprafata tenului, il netezesc si ii ofera un plus de stralucire.

"Rezultatele m-au uimit. Ne-am oprit la mijlocul tratamentului si mi-a dat o oglinda ca sa pot sa fac diferenta intre zonele unde fusese sau nu aplicat tratamentul. Iar diferentele erau vizibile."

Nu toti specialistii sunt convinsi ca aceste tratamente ofera rezultate pe termen lung. Dar recunosc faptul ca, in comparatie cu interventiile estetice mai complicate, efectele secundare sunt minime.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO