Secretele mentinerii unui corp de invidiat. Raluka a povestit la CSID care este reteta sa de artist pasionat de sport

Ultimul update: Luni 20 Martie 2017 06:47
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2017 12:21
Categorie: CSID

Cautam astazi un plus...generos de energie alaturi de Raluka. Artista a prins toate topurile cu a sa "Dulce otrava" si ne da reteta pentru un trup nu neaparat plin de muschi.

Raluka: "Ce ce nu te ucide te face mai putenic. Nu te ucide sa fii la sala. Nu! Eu nu consider sportul ca pe un tramtent, il consider ca pe o relaxare. Vin la sala sa imi iau un plus de energie. Am avut tot timpul intre 58 si 60 de kilgorame, de cand am inaltimea asta, ma descurc eu."

Tonifiere musculara. Ne-o dorim cu totii, indiferent carui sex ii apartinem.

Dupa un antrenament de fitness apare si se mentine pana la trei zile o stare de semi-contractie musculara. In functie de intensitatea stimului. Adica de cat de tare ati tras, mai pe intelesul tuturor.

Este insa eronat sa spuneti ca vreti sa va tonifiati si apoi sa va mentineti. O astfel de stare este temporara. Si poate fi intretinuta doar prin alte antrenamente.

Accidentele vasculare cerebrale, care omoara un pacient din doi, sunt agravate de fumat. RMN-ul, prima metoda de preventie

Mergem la un specialist in miscare, pentru care cei mai importanti sunt muschii...posturali, cei care ne mentin pozitia verticala. Prin absurd, relaxarea completa a acestor ar anula statutul de...biped al rasei.

Daca acesti muschi, asadar, sunt puternici... si abdomenul va fi unul de care sa va mandriti.

Ioana, kinetoterapeut: "Musculatura nu e tonifiata si atunci abomenul e destins. Si proeminent. Schimbam centrul de greutate, da, si apar alte modificari genunchii se duc duc in spate."

Fara paravertebrali puternici, destabilizati centrul de greutate. Tineti cont de acest amanunt in orice program inteligent de antrenament.

Va place branza de Sibiu? Iata cate dintre produsele care se vand in piete sunt cu adevarat de la ciobanii din Marginime

Va place branza de Sibiu? Iata cate dintre produsele care se vand in piete sunt cu adevarat de la ciobanii din Marginime

csid

Infecțiile intime apar mult mai repede la tinerele care își încep viața sexuală devreme

Mulţi pacienţi se prezintă la medic cu glaucom în stadiu avansat. Cum ţinem boala la distanţă

Un sfert din alergiile din Europa de Vest au la bază ambrozia. Amenda primită de cei care nu o distrug

Copiii ţin minte durerea şi ajung să se teamă de medici. Metodele moderne de anestezie

De ce nutriţioniştii ne recomandă să mâncăm pufuleţi. Cum ajută creierul

Cum ne-au furat francezii şi bulgarii roşia "inimă de bou", creaţie românescă

csid panica

Atacurile de panică se pot trata. Care sunt simptomele