Razele ultraviolete reprezinta un pericol si iarna. Produsele care ne protejeaza, dar mentin si hidratarea

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38
CSID

Aerul uscat si rece are un singur efect asupra pielii. O deshidrateaza sever. In felul acesta, tegumentele devin si mai sensibile la alti factori de mediu - spre exemplu la razele ultraviolete, prezente si iarna.

Modalitatea prin care va puteti proteja pielea este hidratarea inteligenta. Dupa ritualul de igienizare, aveti nevoie de creme care nu doar hidrateaza, ci si mentin hidratarea. Se aplica pe intreg corpul si nu doar pe zonele expuse la factorii de mediu.
Cremele recomandate in sezoanele reci contin vitamine specifice pielii, in cantitati corecte insa. Chiar daca vorbim despre vitamine, proportiie conteaza.

Vitamina A este esentiala, dar inclusa intr-un produs cosmetic, si nu aplicata la intamplare pe tegumente. Si tineti cont ca si iarna exista raze ultraviolete. In zilele insorite, pe langa hidratare, aveti nevoie si de factor de protectie solara.

De ingrijire cu produse blande, adaptate, are nevoie si parul. Asadar, nici samponul nu se alege la intamplare, ci in functie de tipul de piele pe care il aveti, dar si de factorii de mediu.

Si tineti cont ca trecerea de la cald, la rece si invers influenteaza glandele sudoripare. Pielea are nevoie de deodorante eficiente, dar adecvate anotimpului rece.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO