George Buhnici si sotia merg la joaca in parc cu fetita lor, sambata, la “Ce se intampla, doctore?”

17-10-2013 13:32
Sursa: ProTV


George Buhnici cu sotia Lorena

Sambata, 19 octombrie, de la 10:00, la Pro Tv, invitatii speciali ai Oanei Cuzino sunt George Buhnici, prezentatorul emisiunii “I like IT”, alaturi de sotia sa, Lorena, si fetita lor, Ariana, de numai un an si doua luni.

Exemplul perfect al unei familii in forma, alcatuita din parinti activi si un copil iute, cei trei le vor arata sambata telespectatorilor cum se poate transforma joaca in parc si intr-o portie binevenita de efort fizic.

Cancerul poate fi prevenit printr-o dieta bogata in fructe, legume si cereale integrale, spun medicii. Sambata, la “Ce se intampla, doctore?”, cei de acasa vor afla ce alimente si obiceiuri din bucatarie pot tine la distanta boala, dar si care sunt mancarurile cu risc oncogen ridicat.

Revenirea la antrenamentele fizice dupa o vacanta sau o pauza mai lunga nu este usoara, dar specialistii recomanda perseverenta si rabdare in ceea ce priveste rezultatele.

Tot in editia de sambata a emisiunii, telespectatorii vor vedea ce exercitii recomanda specialistii in perioada de reacomodare si care sunt miscarile ce pot fi efectuate chiar de acasa.

Febra, nasul infundat si durerea in gat sunt doar cateva dintre simptomele suparatoare ale virozelor respiratorii. Sambata, medicii invitati de Oana Cuzino le vor oferi telespectatorilor sfaturi pretioase pentru o insanatosire rapida, precum si remedii naturiste, fara efecte adverse, la “Ce se intampla, doctore?”, de la ora 10:00, numai la Pro Tv.
 

Sursa: ProTV,