Aur de 24 de carate folosit in tratamente cosmetice, in Bali. Pretul exorbitant pe care il are o sedinta de masaj

Ultimul update: Luni 02 Februarie 2015 07:09
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015 07:50
Categorie: CSID

Aurul a fost tot timpul apanajul frumusetii si luxului. Dar, dincolo de podoabe, devine tot mai mult un soi de ingredient magic in tratamentele cosmetice. In Indonezia, pe insula Bali, culmea rasfatului e masajul cu uleiuri aromate cu infuzie de aur.

Clientii privilegiati sunt cei aflati in luna de miere, dornici sa "fure" macar putin din viata celor bogati si faimosi.

Departe de forfota strazilor din Bali, un SPA seamana cu un colt de rai. Tot felul de tratamente de frumusete sunt pregatite pentru clienti, dar nimic nu se compara cu pachetul botezat "Giuvaerul Nilului", care costa cel putin 400 de dolari.

Oferta este destinata exclusiv cuplurilor. De aceea, e tratamentul cosmetic favorit al celor aflati in luna de miere sau care tin sa sarbatoreasca intr-un mod special o aniversare a casatoriei.

Hamish McCallum, manager SPA: "Apartamentul nuptial ofera o experienta premium. Totul e la superlativ si provine din cele mai bune surse, iar aurul reflecta acest standard."

Pielea este rasfatata cu o infuzie de ulei si aur de 24 de carate, aproximativ 100 de mililitri pentru o sedinta. Dar, rasfatul dureaza vreo patru ore. Si, pana sa fie "acoperiti cu aur", clientii au parte de un masaj in stil indian pentru cap, terapie cu cristale si pietre semipretioase, baie in lapte. Si o sticla cu vin, din partea casei...

Francesca Stefani, clienta: "Primul lucru care m-a frapat a fost aroma si senzatia de pace si armonie din incapere. Iar masajul este uimitor. Simti cum aurul iti intra in piele."

Intr-adevar, cercetarile au aratat ca aurul nu are doar proprietati antibacteriene, adica de vindecare, ci si antioxidante. Astfel ca revitalizeaza pielea si ii confera stralucire. Pana la urma, insa, nu doar efectul conteaza. Important e si modul in care esti tratat.

Hamish McCallum, manager SPA: "In alte parti esti tratat ca si cand ai fi o persoana pusa pe 'linia de productie'. Aici te simti cu totul special."

30 la suta din clientii chirurgilor esteticieni din Romania sunt barbati. Interventiile la care apeleaza cel mai des
30 la suta din clientii chirurgilor esteticieni din Romania sunt barbati. Interventiile la care apeleaza cel mai des
carbune
Cărbunele activ, indispensabil în farmacia de acasă. Poate salva vieți
Ce găteşte Nadia de Crăciun, în SUA. Reacţia lui Bart când vede salata de vinete
Cum şi ce să bei de sărbători ca să nu te doară capul. Regulile anti-mahumreală
Aditivul extrem de comun în alimente care distruge lent creierul
Ce se întâmplă dacă mestecăm mult timp o bucată de pâine. Efectul este uluitor
Zahărul din dulciuri şi alte produse superprocesate aduce doar calorii în exces pentru un copil
glicemie
Cât de periculos poate fi dacă nu ne facem analizele uzuale anual