(P) MasterCard Forte de la Banca Transilvania este cardul tau de cumparaturi fara limita de dorinte

Dată publicare: 08-05-2013 11:47
Dată actualizare: 11-05-2013 06:44


Banca Transilvania

Sa aplici pentru un card de cumparaturi n-a fost niciodata mai simplu. Banca Transilvania iti pune la dispozitie un formular online pe care il pot accesa direct din Facebook.

Pana in 30 iunie poti beneficia de 3 luni perioada de gratie, 3 luni puncte duble si de 10 puncte STAR BT, totul fara costuri de emitere. Si totul se face simplu, direct din Facebook.

CLICK AICI PENTRU A INTRA IN APLICATIE

Beneficii StarBT si MasterCard Forte – cel mai bun card de credit din Romania

- primesti PUNCTE STAR BT pentru fiecare cumparatura cu cardul tau de credit 0,3% pentru cumparaturile efectuate in tara si 0,1% pentru cumparaturile efectuate in strainatate

- ai peste 4.000 de magazine partenere STAR BT, unde cumparaturile iti aduc si mai multe puncte- pana la 15% din valoarea cumparaturilor

- poti beneficia de pana la 12 rate fara dobanda la comerciantii inclusi in programul de rate StarBT

- ai comision 0 la plata cumparaturilor la comercianti

- iti poti plati facturile de utilitati direct la bancomat, fara comision

- beneficiezi de o perioada de gratie de pana al 56 de zile, valabila la toate tranzactiile efectuate cu cardul (inclusiv retrageri de numerar de la ATM)

- Mai mult, Banca Transilvania te ajuta sa iti implinesti visele oferindu-ti o limita de credit de pana la 5 venituri eligibile, in functie de scoring, dar nu mai mult de 5000 de EUR.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO