(P) "Nu am crezut ca mi se va intampla asta vreodata". Gandeste-te din timp la viitorul tau

barbat confuz, ingrijorat

Ti-ai pus vreodata intrebarea "Cum imi voi intretine familia daca mi se intampla ceva rau si nu mai pot munci?". Ba chiar mai mult decat atat, "cine te va intretine pe tine?".

Intr-o gospodarie in care exista doua venituri, oare va putea doar unul dintre salariati sa se descurce cu toate cheltuielile si sa mentina un stil de viata acceptabil, fara sa fii nevoit sa va vindeti locuinta sau bunurile din ea? Daca nu vei mai fi apt de munca, cum vor mai avea copiii tai parte de educatia pe care voiai sa le-o asiguri?

Ar trebui sa anticipezi asta si sa te pregatesti din timp la asemenea cheltuieli, pentru ca, in fond, este doar o chestiunedebani.ro. Acum poate ca te gandesti "Am o viata sigura, linistita, de ce as avea nevoie de o asigurare?" Ei bine, nu se stie niciodata cand te paste o nenorocire - nu poti sa te gandesti ca accidentele se intampla numai altora.

Iata care sunt avantajele unei asigurari de sanatate:

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Platind o prima fixa, accesibila, ai garantia ca firma de asigurari iti va acoperi orice cost aditional legat de sanatate cum ar fi costul spitalizarii sau, poate, al unei operatii la ochi din dorinta de a scapa de ochelari. Ori, cine stie, costul anumitor tratamente dentare. Exista diverse moduri prin care iti poti asigura viitorul, dar in final este doar o chestiunedebani.

Asigurarea venitului in caz de dizabilitate poate face diferenta intre o provocare in care situatia financiara ramane stabila si o familie afectata in mod dramatic de un eveniment neplacut. Angajatorul tau iti poate oferi o astfel de polita, fie pe termen lung, fie pe termen scurt. Daca nu ai aceasta optiune, ar trebui sa te gandesti ca iti poti asigura chiar tu riscul ca, intr-o buna zi, sa nu mai fi apt de munca.

Pentru ca fiecare aspect al vietii de adult necesita atentie deosebita si poate deveni o reala povara daca nu este gestionata corect, AXA Asigurari iti recomanda un plan de rezerva, de fapt o mana de ajutor. Pentru ca de alegerile tale depinde siguranta atat a familiei, cat si cea a afacerii tale, e bine sa iei in considerare un plan financiar avantajos care sa iti asigure protectie si siguranta, oferit de AXA Asigurari.

Mai multe detalii pe www.chestiunedebani.ro.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
(P) Avertisment oficial: populatia cu varste intre 20 si 55 ani scade la jumatate in 50 ani
(P) Avertisment oficial: populatia cu varste intre 20 si 55 ani scade la jumatate in 50 ani

Autoritatile transmit un mesaj sumbru pentru romani. Populatia Romaniei in varsta de peste 65 ani va creste de aproape doua ori, iar numarul persoanelor cu varste cuprinse intre 20-55 ani scade la jumatate in urmatorii 50 de ani.

Recomandări
Atac ucrainean asupra civililor în Rusia. Bilanțul morților | VIDEO
Atac ucrainean asupra civililor în Rusia. Bilanțul morților | VIDEO

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local sâmbătă dimineaţa, notează AFP.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.