S-a deschis circulatia pe centura ocolitoare a municipiului Caransebes

23-12-2013 10:45


centura TIR-uri

 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale Romania vine cu vesti bune, in pragul sarbatorilor de iarna: traficul pe centura ocolitoare a Caransebesului s-a deschis.

 Centura a fost redeschisa traficului la sfarsitul saptamanii trecute, asta dupa ce, oficialii CNADNR anuntau ca soseaua va fi deschisa abia in primavara anului viitor.

Soferii nu vor mai fi nevoiti sa traverseze municipiul Caransebes si se vor putea folosi din nou de drumul de ocolire. In plus, transportatorii nu vor mai fi nevoiti sa plateasca o taxa de tranzit pentru traversarea orasului, intrucat isi pot continua drumul pe centura ocolitoare.

Centura Caransebesului, inaugurata in decembrie 2011, a costat 30 de milioane de euro. Lucrarile la cei 12 kilometri de drum au durat doi ani. S-a circulat cinci luni, iar in luna mai a anului 2012, drumul s-a inchis pentru reparații la un pod. Din iulie 2012, drumul a fost redeschis. La un an de la prima inchidere a drumului, centura s-a inchide iar, pentru reparatia aceluiasi pod.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO