Grav accident de circulatie la iesire din Bocsa, judetul Caras-Severin. Patru persoane au murit

15-10-2012 09:51


 Accidentul s-a petrecut in aceasta dimineata la iesirea din localitatea Bocsa spre Berzovia, in urma impactului frontal dintre doua masini.

UPDATE 4 In cele doua masini se aflau in total sapte persoane. Dintre cei trei supravietuitori, cel mai ieftin a scapat soferul taxiului care are doar cateva coaste rupte. Ceilalti doi raniti, un barbat si o femeie sunt in stare grava. Politistii asteapta sa-si revina din soc pentru a sta de vorba cu ei, si intre timp vor cere si o expertiza tehnica a masinii care si-a pierdut o roata.

UPDATE 3 Din primele cercetari facute de politisti, se pare ca o defectiune tehnica ar fi produs tragedia. Anchetatorii spun ca una dintre rotile masinii care distribuia ziare s-ar fi rupt, iar autoturismul a intrat pe contrasens unde a izbit frontal taximetrul. 

UPDATE 2 In urma impactului, ambele masini au ajuns in sant. Trei persoane, pasageri in taximetru, au murit pe loc. O a patra victima, din cealalta masina, s-a stins in scurt timp, la spital.

UPDATE 1 In accident au fost implicate o masina de distributie de ziare si un taxi. In taxi se aflau cinci pasageri. 

 Autoturismele au fost aruncate in afara soselei, iar cinci persoane au ramas incarcerate.

Din primele informatii, trei persoane au decedat, iar alte patru sunt grav ranite. Mai multe echipaje ale ambulantei au ajuns la fata locului.

Traficul pe ruta Bocsa-Timisoara este blocat, iar politistii incearca sa afle in ce imprejurari s-a petrecut accidentul.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO